100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 Turbo-D 84PK
Bouwjaar 11.1986 - 05.1991

Wiellagers TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 Turbo-D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 Turbo-D komen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ABS, TRW en Brembo Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA FuseekogelsMG WiellagersOPEL Stabilisatorstangen.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Stationwagen

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Wiellagers kopen TOYOTA

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.