100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 128PK
Bouwjaar 11.1986 - 05.1991

Wiellagers TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CAMRY Stationwagen past. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Perslagers voor uw TOYOTA

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637