100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 4WD 128PK
Bouwjaar 08.1988 - 05.1991

Wiellagers TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.0 4WD

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemcilindersLAND ROVER ABS sensorenISUZU Remtrommels. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Stationwagen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen.