100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 1.8 90PK
Bouwjaar 11.1986 - 08.1989

Wiellagers TOYOTA CAMRY Stationwagen 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een stuk minder. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY Stationwagen 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Stationwagen

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw TOYOTA

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.