100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 3.0 190PK
Bouwjaar 08.1996 - 07.2001

Wiellagers TOYOTA CAMRY Stationwagen (_V2_) 3.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De magneet kant testen met een ijzerdeel. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSSUZUKILINCOLNSMART. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY Stationwagen (_V2_) 3.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Stationwagen (_V2_)

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.