100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.2 126PK
Bouwjaar 09.1991 - 07.1996

Wiellagers TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.2

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Stationwagen 2.2

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, ATE en Bendix Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Wiellagers op uw auto

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuw handremmechanisme. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Demonteren is geen lastige klus. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Stationwagen

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PONTIAC DraagarmenLAMBORGHINI RemklauwenBEDFORD ABS sensoren. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto.