100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 3.5 277PK
Bouwjaar 09.2011 - 12.2017

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 3.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Sedan 3.5

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Elke TOYOTA CAMRY Sedan heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA StabilisatorstangenMINI SpoorstangLEXUS Remschoenen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.

Perslagers voor uw TOYOTA

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers op uw auto

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd