100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 3.5 249PK
Bouwjaar 12.2012 - tot heden

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 3.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Sedan 3.5

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Sedan

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wiellagers op uw auto

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.