100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 Hybrid 160PK
Bouwjaar 09.2011 - tot heden

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 Hybrid

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER HandremkabelsMASERATI StabilisatorstangenMAZDA ABS sensoren.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 Hybrid

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Sedan

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.