100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 Hybrid 157PK
Bouwjaar 09.2012 - 09.2018

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 Hybrid

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 Hybrid

Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MG WiellagersSAAB RemtrommelsMITSUBISHI Stuurkogels. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.

Perslagers voor uw TOYOTA

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.