100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.5 181PK
Bouwjaar 09.2011 - tot heden

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 2.5

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Sedan 2.5

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT WielnavenOPEL RemschoenenIVECO Handremkabels. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Sedan

Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.