100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 150PK
Bouwjaar 01.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Sedan

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Wiellagers kopen TOYOTA

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.