100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 167PK
Bouwjaar 01.2015 - tot heden

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO WiellagersCHEVROLET StabilisatorstangenSAAB Remcilinders. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Sedan 2.0

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CAMRY Sedan past. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu.

Perslagers voor uw TOYOTA

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.