100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 148PK
Bouwjaar 09.2011 - tot heden

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers op uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA CAMRY Sedan 2.0 past. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Sedan

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De wegligging is een stuk minder. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.