100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Sedan 3.0 186PK
Bouwjaar 08.2001 - 11.2006

Wiellagers TOYOTA CAMRY Sedan 3.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Sedan 3.0

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ROVER RemblokkenSSANGYONG WielnavenSUZUKI Spoorstang. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Sedan

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Bij montage altijd op de buitenste ring persen.

Wiellagers op uw auto

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Pers wiellagers moeten geperst worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.