100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Liftback 2.0 106PK
Bouwjaar 01.1983 - 10.1986

Wiellagers TOYOTA CAMRY Liftback 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CAMRY Liftback 2.0

Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Liftback

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: ATE, Zimmermann, Lucas, Bosch, Jurid, TRW, ABS, Brembo, Rofren, Pagid en Textar Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken.

Wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.