100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CAMRY Liftback 1.8 Turbo-D 73PK
Bouwjaar 10.1982 - 10.1986

Wiellagers TOYOTA CAMRY Liftback 1.8 Turbo-D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde
Wij checken of dit past
Past op uw TOYOTA CAMRY Liftback
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 201328
Op voorraad, morgen gratis in huis!
achterzijde, links of rechtsachterzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Binnen diameter: 39 mm
Ø Buiten diameter: 72 mm
Hoogte: 37 mm
Gewicht: 0,75 kg
Inbouwplaats: achterzijde, links of rechts
50% Korting
25,36
50,72
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT HandremkabelsLAMBORGHINI RemschoenenCITROEN Wielnaven. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Perslagers voor uw TOYOTA CAMRY Liftback 1.8 Turbo-D

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Wij controleren altijd bij de TOYOTA CAMRY Liftback dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig.

Wiellagers kopen TOYOTA

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.