100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA CALDINA Stationwagen 2.0 152PK
Bouwjaar 09.2002 - 06.2007

Wiellagers TOYOTA CALDINA Stationwagen 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA CALDINA Stationwagen 2.0

Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers op uw auto

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Perslagers voor uw TOYOTA CALDINA Stationwagen

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.