100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AYGO 1.0 69PK
Bouwjaar 05.2014 - tot heden

Wiellagers TOYOTA AYGO 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AYGO 1.0

Indien gewenst kunt u uw onderdelen ook ophalen bij ons in Ermelo. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Wiellagers kopen TOYOTA AYGO

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers op uw auto

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG RemcilindersLANCIA SpoorstangAUDI Fuseekogels. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, Brakemax en ABS