100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AYGO 1.4 HDi 54PK
Bouwjaar 07.2005 - 08.2010

Wiellagers TOYOTA AYGO 1.4 HDi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AYGO 1.4 HDi

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Perslagers voor uw TOYOTA AYGO

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Wiellagers op uw auto

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.