100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AYGO 1.0 GPL 68PK
Bouwjaar 07.2005 - 05.2014

Wiellagers TOYOTA AYGO 1.0 GPL

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LOTUS HandremkabelsNISSAN RemblokkenSUZUKI Remschoenen. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Wiellagers kopen TOYOTA AYGO 1.0 GPL

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AYGO komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Perslagers voor uw TOYOTA

Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.