100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS VERSO 2.0 D 116PK
Bouwjaar 08.2001 - 08.2005

Wiellagers TOYOTA AVENSIS VERSO 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS VERSO 2.0 D

Brandstof verbruik is een hot item in de auto industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS VERSO past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto.

Perslagers voor uw TOYOTA

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers op uw auto

Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.