100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.4 163PK
Bouwjaar 10.2003 - 10.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 2.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS 2.4

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS komen.

Wiellagers kopen TOYOTA

Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Wiellagers op uw auto

Indien gewenst kunt u uw pakket ook ophalen bij ons in Ermelo. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.