100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.4 170PK
Bouwjaar 09.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 2.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 2.4

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS

Een wiellager mag je niet horen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers op uw auto

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.