100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.2 D-4D 150PK
Bouwjaar 10.2005 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 2.2 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS 2.2 D-4D

Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Wiellagers op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen.