100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D 116PK
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een stuk minder. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS komen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Perslagers voor uw TOYOTA

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.