100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 1.6 VVT-i 110PK
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 1.6 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 1.6 VVT-i

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Wiellagers op uw auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS

De magneet kant testen met een ijzerdeel. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Wiellagers worden vaak per as vervangen.