100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-i 150PK
Bouwjaar 10.2000 - 02.2003

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemklauwenTOYOTA HandremkabelsBEDFORD Wiellagers. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 2.0 VVT-i

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.