100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.0 D 83PK
Bouwjaar 10.1997 - 05.1998

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wiellagers worden vaak per as vervangen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 2.0 D

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.