100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D 116PK
Bouwjaar 09.2002 - 02.2003

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 2.0 D-4D

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AVENSIS. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken.

Perslagers voor uw TOYOTA

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAAB RemslangenBEDFORD RemblokkenLDV Wielnaven. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Wiellagers op uw auto

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft.