100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 1.8 VVT-i 129PK
Bouwjaar 10.2000 - 02.2003

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 1.8 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS 1.8 VVT-i past. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGEN RemslangenPEUGEOT StabilisatorstangenCADILLAC Remcilinders.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Wiellagers kopen TOYOTA

Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Let op of het geluid harder of zachter wordt. De wegligging is een stuk minder. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.