100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 1.6 VVT-i 110PK
Bouwjaar 10.2000 - 02.2003

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 1.6 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 1.6 VVT-i

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wiellager kits zijn meestal voor links en rechts, zodat u geen zorgen hoeft te maken over of het voor links of rechts is. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AVENSIS.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De wegligging is een stuk minder. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.

Wiellagers op uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Demonteren is geen lastige klus. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten.