100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS 1.6 110PK
Bouwjaar 10.1997 - 06.2000

Wiellagers TOYOTA AVENSIS 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS 1.6

Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDI RemtrommelsMERCEDES-BENZ StabilisatorstangenSUZUKI Fuseekogels. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellagers op uw auto

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben.