100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 152PK
Bouwjaar 02.2009 - 10.2018

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wiellagers worden bij de apk keuring getest.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0

Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.