100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 132PK
Bouwjaar 02.2009 - 10.2018

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Wiellagers op uw auto

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen komen. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Wiellagers kopen TOYOTA

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK WielnavenIVECO RemslangenCADILLAC Stuurkogels. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.