100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-CAT 177PK
Bouwjaar 07.2005 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-CAT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-CAT

Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Wiellagers op uw auto

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA past. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.