100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D 150PK
Bouwjaar 10.2005 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.2 D-4D

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de TOYOTA AVENSIS Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers op uw auto

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat.

Perslagers voor uw TOYOTA

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.