100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D-4D 126PK
Bouwjaar 03.2006 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D-4D

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wij controleren altijd bij de TOYOTA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers op uw auto

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Demonteren is geen lastige klus. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.