100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 147PK
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers op uw auto

De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOO WiellagersTOYOTA ABS sensorenGMC Remschoenen.

Wiellagers kopen TOYOTA

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid en Pagid Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.