100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.8 129PK
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.8

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI StabilisatorstangenPLYMOUTH FuseekogelsPEUGEOT Remcilinders. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen past.

Wiellagers op uw auto

Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Perslagers voor uw TOYOTA

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd.