100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 VVT-i 110PK
Bouwjaar 04.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 VVT-i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 VVT-i

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, Zimmermann, ATE en Pagid Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD RemtrommelsAUDI StabilisatorstangenSSANGYONG Wielnaven. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Wij controleren altijd bij de TOYOTA AVENSIS Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Perslagers voor uw TOYOTA

Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Wiellagers op uw auto

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.