100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 TD 90PK
Bouwjaar 09.1997 - 02.2003

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 TD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 TD

Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Een wiellager mag je niet horen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER RemblokkenPLYMOUTH DraagarmenFORD ABS sensoren. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren. Elke TOYOTA heeft een eigen VIN-nummer. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers op uw auto

Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.