100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D 82PK
Bouwjaar 10.1997 - 05.1998

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 2.0 D

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Pers wiellagers moeten geperst worden. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Wiellagers op uw auto

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen past. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers kopen TOYOTA

Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.