100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.8 129PK
Bouwjaar 10.2000 - 02.2003

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.8

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen.

Wiellagers op uw auto

Pers wiellagers moeten geperst worden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemcilindersPORSCHE StuurkogelsMINI Remschijven. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen.