100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6 101PK
Bouwjaar 09.1997 - 10.2000

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Stationwagen 1.6

Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Wiellagers op uw auto

Goede wiellagers geven het juiste rijgedrag van uw auto. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De wegligging is een stuk minder. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Stationwagen

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Bij montage altijd op de buitenste ring persen. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider.