100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8 147PK
Bouwjaar 11.2008 - 10.2018

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw TOYOTA AVENSIS Sedan 1.8 past. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Sedan

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw TOYOTA

Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift.