100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.4 170PK
Bouwjaar 09.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 2.4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Sedan 2.4

Wij controleren altijd bij de TOYOTA AVENSIS Sedan dealer of de onderdelen passen op uw auto. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Wiellagers op uw auto

Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Demonteren is geen lastige klus. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers.

Perslagers voor uw TOYOTA

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.