100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.2 D-CAT 177PK
Bouwjaar 07.2005 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 2.2 D-CAT

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Sedan 2.2 D-CAT

Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Wiellagers op uw auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.