100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.2 D-4D 150PK
Bouwjaar 10.2005 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 2.2 D-4D

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan 2.2 D-4D

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Plaats een lange schroevendraaier of stethoscoop op de naaf bij elk wiellager. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw TOYOTA AVENSIS Sedan. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemschijvenDAIHATSU RemcilindersTOYOTA Fuseekogels.

Wiellagers kopen TOYOTA

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wiellagers op uw auto

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp.