100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: TOYOTA
Gekozen auto:TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 VVTi 155PK
Bouwjaar 01.2003 - 11.2008

Wiellagers TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 VVTi

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De wegligging is een stuk minder. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU RemtrommelsFIAT DraagarmenCHEVROLET ABS sensoren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA AVENSIS Sedan 2.0 VVTi komen. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers kopen TOYOTA AVENSIS Sedan

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen.

Perslagers voor uw TOYOTA

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water.